Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Dieet verlost 78% van de kinderen van de diagnose ADHD

Datum: 20 oktober 2012, 07:39 ~ Bronnen: Trouw, Nieuwsblad.be

Hoe komt een arts op het idee om de hersenen van jonge kinderen te behandelen met krachtige medicijnen die zo krachtig zijn dat er kinderen door sterven? Hoe komt een arts op het idee om inmiddels 124.000 kinderen in Nederland hersenbehandeling voor te schrijven met een gebruik van 1,1 miljoen pakjes ADHD medicatie in 2011 (SFK)?

Er zijn wetenschappers waaronder vooraanstaande hoogleraren die beweren dat ADHD fraude is. En wanneer je een psychiater vraagt in welk ziekenhuis een kind terecht kan voor een diagnose via een hersenscan dan blijkt dat in geen enkel ziekenhuis mogelijk te zijn.

Hoe kan het dan dat de psychiatrie ouders zonder fysiek bewijs kan vertellen dat hun kind een hersenziekte heeft, en dat ze zo hard kunnen blijven doorgroeien met hun hersenbehandeling (22% groei in 2011). Terwijl er veel bewijs is dat ze daarmee schade veroorzaken bij de kinderen, zoals het veroorzaken van agressie en psychose waartegen antipsychotica wordt voorgeschreven, een middel dat het leven met gemiddeld 30 jaar verkort (volgens officiële cijfers), en welke ‘toevallig’ even hard blijkt te groeien onder kinderen, of genetische schade waardoor het kind kanker kan krijgen, het remmen van de lichamelijke groei en plotselinge hartdood.

En nu blijkt dat een aangepast dieet 78% van de kinderen kan verlossen van de diagnose ADHD en dat al die kinderen dus geen zware hersenbehandeling nodig hebben!!! Dat is toch afschuwelijk? Is de toekomst van een kind dan zo weinig waard?

De psychiatrie is een malversatie, een parasiet. De psychiatrie geeft niet om het welzijn van de kinderen die worden behandeld, ze brengen een zieke ideologie in de praktijk omdat ze van mening zijn dat mensen de evolutie in eigen hand moeten nemen en dat de kinderen ongewenst zijn en daarom uit het menselijk ras moeten worden verwijderd.

Het voedingsonderzoek bleek jaren lang te zijn verdrukt en kon pas worden bekostigd met een gift van een privédonor.

Belastinggeld gaat naar ontwikkeling pillen

Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van ADHD-pillen. Relatief weinig aandacht gaat naar onderzoek naar niet-medicamenteuze behandelingswijzen en naar de onderliggende oorzaken van ADHD.

Eerder dit jaar moest de Nederlandse onderzoekster Lidy Pelsser van het Nederlandse ADHD Research Centrum nog schooien om fondsen bij elkaar te rapen. Ze onderzoekt als enige de mogelijke samenhang tussen ADHD en voeding.

Ze kon de studie aanvankelijk niet financieren. Pelsser kreeg pas fondsen van een anonieme privé-donor nadat de actualiteitenrubriek ’EenVandaag’ berichtte over de mogelijke stopzetting van haar onderzoek.

Bron: Trouw

Waarom denk je dat de psychiatrie dat doet? Omdat ze om de kinderen geven? Mensen roepen telkens dat ze het om geld doen, maar kijk toch eens naar het grote geheel. Het zijn misdadigers die de kinderen ADHD middelen forceren, en een paar onnozele mensen die niet beter weten.

Dieet verlost kinderen van diagnose ADHD

Bron: Nieuwsblad.be

Twee op drie kinderen met ADHD geraken van hun gedragsstoornis af door het volgen van een nieuw dieet. Dat zegt Nederlands onderzoek dat vandaag wordt gepubliceerd in het vakblad The Lancet.

Minstens 3 op 100 kinderen in ons land, vooral jongens, lijden aan ADHD: een gedragsstoornis die zich uit in gebrek aan aandacht en concentratie, hyperactiviteit, maar ook door agressief gedrag. Veel kinderen groeien in hun puberteit uit deze gedragsstoornis, maar toch lijden zowat 40.000 volwassenen in Vlaanderen aan blijvende ADHD-symptomen.

Geloofwaardig onderzoek

In Nederland wordt al jaren onderzoek gevoerd naar het verband tussen voeding en deze aandoening. Onderzoekster L.M.J. Pilsser ontwikkelde er het Pilsser-dieet. Honderden kinderen kregen het voorgeschoteld ‘met 60 tot 70 procent positief resultaat’. Pilsser bundelde voor de definitieve wetenschappelijke test haar krachten met Jan Buiteleer van het psychiatrisch kinderziekenhuis van de universiteit van Nijmegen.

Het dieet werd voor de gelegenheid omgedoopt tot RED: het Restricted Elimination Diet. Vijftig kinderen met ADHD tussen 4 en 8 jaar oud kregen het gedurende 5 weken. Een controlegroep van evenveel ADHD-kinderen kregen gewoon eten. Na de proef was twee op de drie kinderen op dieet (64 procent) verlost van hun gedragsstoornissen, terwijl in de controlegroep geen vooruitgang werd genoteerd. Psychiator Jan Buiteleer zegt dat hij eerst sceptisch was, ‘maar de resultaten zijn sterk’. Dat The Lancet de studie publiceert, verleent ze extra geloofwaardigheid.

Rijst als basis

Wat zit er in het dieet? Daarover doen de Nederlandse onderzoekers een beetje geheimzinnig, ‘om te voorkomen dat ouders zelf gaan experimenteren met de voeding van hun kinderen. Want elk dieet wordt afgestemd op elk kind afzonderlijk.

De basis van het dieet is wel bekend: rijst, kalkoen of lam, peer, groenten en water, ‘aangevuld met andere voedingsstoffen. Het is redelijk normaal eten, met elke dag iets extra’s, terwijl het toch een streng dieet blijft’.

Het dieet wordt individueel afgestemd door in de loop van de vijf weken elementen te schrappen of toe te voegen zodat de therapeuten ontdekken wat wel en wat geen effect scoort. Na afloop mogen de kinderen weer alles eten, met uitzondering van twee of drie elementen want ze blijven ADHD-gevoelig.

In Nederland kost de behandeling 620 . In België wordt ze (nog) niet toegepast.

YouTube voorvertoningsafbeelding
Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Afscheid van autisme en ADHD Afwijkend En Toch Zo Gewoon Wat je niet verteld is...
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!

Teken de petitie tegen ADHD screening
Teken de petitie!


"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!