Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Demonstratie tegen ADHD medicatie bij Kinderpsychiatrie Fornhese in Almere

Datum: 17 juni 2009, 14:29

Aerdenhout, 15-06-2009

Geachte redactie,

Langs deze weg het persbericht van het NCRM (Nederlands Comité voor de Rechten van de Mens) aangaande een protest demonstratie bij Kinderpsychiatrie Fornhese op de Boomgaardweg 10-12 in Almere tussen 14.15 en 15.0 uur. Deze demonstratie zal vooraf worden gegaan door een flyer-actie op het Stationsplein tussen 11.00 en 14.00 uur.

Het NCRM is opgericht vanuit de Scientology kerk om de schendingen van mensenrechten door de psychiatrie te onderzoeken en aan de kaak te stellen.

http://www.zielenknijper.nl/wp-content/uploads/2009/05/protest-tegen-adhd.jpg

Zo ook de verontrustende berichten over de ernstige bijwerkingen van ADHD-pillen.

De bijwerkingen zijn de werkingen:

  • Leverbeschadiging.
  • Spontane hartaandoeningen.
  • Nervositeit.
  • Eetstoornissen.
  • Gewichtsverlies.
  • Suïcidaal gedrag
  • Directe zelfmoord.

Dat deze zogenaamde medicatie, die in Nederland onder de Opiumwet valt, zoveel levens verwoest kan en mag niet de bedoeling zijn. Toch worden zij op grote en toenemende schaal voorgeschreven door behandelcentra, zoals Kinderpsychiatrie Fornhese.

De psychiaters van deze kliniek maken zich wellicht schuldig aan het op jonge leeftijd verslaafd maken van onze nieuwe generatie en is de hoeksteen van een mogelijk “legaal” dealerschap waarin de farmaceutische industrie groot geld verdiend. Het NCRM demonstreert omdat er zoveel aanwijzingen zijn van de zware bijwerkingen van deze middelen en het feit dat er geen aandacht aan wordt besteed. Dat er ondanks dit zoveel middelen wordt verstrekt, over de ruggen van ouders en kinderen, is voor het NCRM ontoelaatbaar. Bovendien vind het NCRM dat er niet gekeken wordt naar alternatieven zonder bijwerkingen, zoals de Dr. Pelsser dieet, die wel degelijk voor handen zijn.

Het NCRM heeft afgelopen jaar een WOB-zaak gewonnen bij de bestuursrechter in Amsterdam met betrekking tot het middel Strattera dat aan duizenden kinderen in Nederland wordt voorgeschreven. In een geheim rapport van de producent Eli Lilly wordt toegegeven dat het middel levensgevaarlijke bijwerkingen heeft. Toch wordt er geen actie ondernomen door het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) en nog maar te zwijgen over de fabrikant Eli Lilly, dat willens en wetens doorgaat met het bespoedigen van het vergiftigen van onze jeugd.

Psychiatrische middelen zouden ook een mogelijke reden kunnen zijn voor de “onverklaarbare” brute geweldspogingen op kinderen en dierbare, waarvan bekend is dat de dader psychiatrische medicijnen slikte en/of onder behandeling stond van een psychiater. Recente gebeurtenissen in Bavel en Zwijndrecht zijn hier trieste voorbeelden van. Het NCRM eist dan ook een onderzoek naar de mogelijke invloed van psychofarmaca bij het gezinsdrama dat zich afgelopen week in Almere afspeelde.

Het NCRM pleit in het algemeen voor een onderzoek van onafhankelijke forensische deskundigen naar een mogelijk verband tussen psychiatrische middelen en geweldsmisdrijven en heeft daartoe al een verzoek gedaan bij Minister Klink van VWS en Minister Hirsch Ballin van Justitie.

Vandaar dat het NCRM een demonstratie houdt bij deze instelling, om de mensen te informeren over het “smeermiddel” dat hun kinderen krijgen en de alternatieve mogelijkheden.

U bent van harte uitgenodigd om deze noodzakelijke actie te bezoeken waar u een ander geluid zult horen dan de gevestigde orde en waar wij klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groet,                                namens het NCRM M.Steentjes.

M.Steentjes telnr. 06-21964248

Zie ook: 500 Oostenrijkers voeren protest tegen ADHD en het drogeren van drukke kinderen

YouTube voorvertoningsafbeelding
 

Mogelijk interessante boeken

ADHD-medicatie Top 100 van meest gebruikte medicijnen Afscheid van autisme en ADHD Hoezo ADHD?
 

Dr. Laura Batstra

Dr. Laura Batstra (blog) heeft ontslag genomen bij een GGZ-instelling uit afkeer tegen ADHD-screenen op scholen. Dr. Laura Batstra is auteur van het boek “Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen!” en stelt dat ADHD geen hersenziekte is en dat het daarom onverantwoord is om de hersenen van kinderen te behandelen.


Stop ADHD screening
Petitie tegen medicalisering jeugd

Terwijl de Tweede Kamer er alles aan doet om de ADHD epidemie in Nederland aan banden te krijgen start de psychiatrie onderwijl initiatieven om kinderen in een vroeger stadium te diagnosticeren met ADHD. In Ede is bijvoorbeeld een psychiatrisch screening programma gestart op peuterspeelzalen.

is een petitie gestart gericht aan politici. Teken de petitie en nodig anderen uit om te tekenen!"Hoogleraren roepen in kranten dat ADHD wetenschappelijke fraude is"
Knack.be (700.000 lezers)

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!