Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Debat: psychiatrische medicijnen worden voor verschillende stoornissen voorgeschreven

Datum: 27 augustus 2008, 08:14

Ik wilde hierbij proberen om via het reactie formulier een discussie aan te gaan hoe het mogelijk is dat psychiatrische medicijnen vaak voor totaal verschillende psychiatrische stoornissen worden voorgeschreven terwijl ze vermeend een biochemisch onbalans eigen aan een specifieke stoornis zouden ‘genezen’.

Tot voor kort werden antidepressiva aan ADHD kinderen voorgeschreven en veel ADHD kinderen worden met antipsychotica behandeld. En ook nu weer blijkt dat men antidepressiva (Prozac) toch aan kinderen voorschrijft onder een nieuwe naam Strattera (zie het Strattera schandaal). Strattera wordt gezien als de opvolger van Ritalin.

Antipsychotica worden gebruikt voor het behandelen van schizofrenie, psychosen, depressiviteit, autisme, ADHD en het onderdrukken van probleem gedrag bij uitgeprocedeerde allochtonen, zwervers, bejaarden en lichamelijk of geestelijk gehandicapten.

Antidepressiva worden gebruikt voor het behandelen van depressiviteit, drugs verslaving, probleem gedrag bij huisdieren en ADHD.

Wanneer je een psychiater bezoekt dan zal hij aan de hand van enkele gesprekken een psychiatrische hersenziekte diagnosticeren. Dat is toch niet objectief en neutraal? Hoe kun je nu zonder gegrond bewijs medicijnen voorschrijven ter behandeling van een hersenziekte als er geen enkel bewijs is voor de ziekte?

 

Mogelijk interessante boeken

Medicijnen 2006-2007 Medicijnen 2004-2005 Slikken Morgen ben ik een leeuw
 

Tros Radar undercover bij farmaceutische bedrijven

Bezig met laden video...
Tros Radar: Deel 1 / Deel 2
Jaarlijks overlijden in Nederland meer mensen door medicijnen dan in het verkeer. Toch wil de farmaceutische industrie documenten over bijwerkingen niet openbaar maken.

Steeds vaker wordt het duidelijk dat dodelijke bijwerkingen worden verzwegen, en dat de bedrijven weinig tot niets om het welzijn van mensen geven.

De bedrijven worden beloond voor het zo lang mogelijk 'beter maken' van mensen, en niet voor het beter gemaakt hebben van mensen. En dat is te merken, vooral in de psychiatrie, waar medicijnen ongegeneerd mensen chronisch ziek maken en houden.

Zie ook: Farmaceutische bedrijven houden bewust fatale bijwerkingen geheim

Nu in de winkel:

De Pillen Maffia

Maandblad KIJK: De Pillenmaffia

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net