Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Dankjewel dokter de Vries

Datum: 23 april 2013, 09:54
Dankjewel dokter de Vries.

Dank je voor alle keren dat je mij in de isoleercel hebt laten opsluiten.

Ik kon daar goed tot mezelf komen.

Dank je voor de spuiten die je me gaf, en die mij een bad trip gaven.

Ik leerde geduld, en vriendelijkheid.

Dank je dat je mij een RM gaf van tien maanden.

Ik leerde beter met mezelf omgaan.

En, dank je dat je mij gedwongen medicatie gaf waardoor ik suïcidaal werd.

Ik leerde het leven toen pas echt waarderen.

Je was mijn grootste vijand maar van jou heb ik het meest geleerd.

Ik ben nu een ander mens geworden, in de positieve zin.

Maar als je het niet erg vindt, ben ik wel 325 kilometer naar het noorden verhuisd zodat ik (hopelijk) niet meer met je te maken krijg.

Er zullen genoeg andere mensen zijn, die waarschijnlijk nog veel van je zullen leren.

En jij hopelijk ook van hun.

Groet

Diana van Landeghem

 

Psychiaters houden zich stil

Het bewijs dat psychiaters zich bewust zijn dat het niet goed is waar ze mee bezig zijn

De psychiatrische behandeling doet meer kwaad dan goed en veroorzaakt trauma’s die tot problemen kunnen leiden.

Tristan van der Vlis was bijvoorbeeld kort voor het misdrijf onder dwang opgenomen in de psychiatrie en slikte antidepressiva. Ik heb berichten ontvangen van moeders die vertelde dat hun van nature ‘lieve zoon die niemand kwaad zou kunnen doen’ een potentiële moordenaar was geworden door isoleercel en platspuit-sessies (waarbij hij door 4 verpleegkundigen in de houtgreep werd genomen en een hersenmedicijn kreeg ingespoten).

Het is in Nederland strafbaar om mensen met niet deskundige adviezen van noodzakelijk geachte medische behandeling af te houden. Een oprechte arts zou er dus geen moment over kunnen twijfelen om juridische stappen te nemen wanneer iemand zijn of haar patiënten het advies geeft om zich van de behandeling te onttrekken. Niet enkel in het belang van zijn eer als arts maar te meer om de kwetsbare groep patiënten om wie het gaat.

Als redacteur van Zielenknijper.nl heb ik (Arjan Dokelaar) verschillende mensen per e-mail geadviseerd om zich van de psychiatrische behandeling te onttrekken, waarbij ik de behandelend psychiater als CC heb bijgevoegd. Ook Diana heb ik eens een e-mail gestuurd waarin ik haar heb geadviseerd om zich van de behandeling te onttrekken, waarbij ik de behandelend psychiater als CC heb bijgevoegd. De psychiaters kiezen er steevast voor (in elk individueel geval) om zich in stilzwijgen te verhullen, en dat is het bewijs dat ze zich bewust zijn dat het niet goed is waar ze mee bezig zijn en dat ze juridisch niet sterk staan.

Nog nooit heeft een psychiater kenbaar gemaakt het oneens te zijn met de informatie op Zielenknijper.nl. Celebrity psychiater Bram Bakker zei eens emotioneel ‘aan de kant van zielenknijper.nl’ te staan.

De volgende e-mail heb ik op 9 september 2009 aan Diana, haar vader en behandelend psychiater verzonden.

Beste Diana,

Ik zou je graag willen helpen maar weet niet goed hoe. De medicijnen maken je chronisch ziek en takelen je lichaam af. Volgens psychiaters zelf verkort antipsychotica het leven met gemiddeld 30 jaar wat in de praktijk waarschijnlijk nog wel iets erger is, en Seroquel is het meest dodelijke medicijn. (zie deze studie: http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSTRE56C15Z20090713 )

Ik wil je niet onnodig bang maken maar ik wil je toch wel waarschuwen dat het gebruik van de medicatie die de psychiater je voorschrijft meer kwaad dan goed doet. Van Es is feitelijk een misdadiger die zich verschuilt achter ‘gangbare’ wetenschappelijke fraude.

Als je wil herstellen is het noodzakelijk om te stoppen met de chronisch ziek makende antipsychotische medicijnen, en als dr. Van Es daar iets op te zeggen heeft laat hem dan maar een proces aanspannen tegen mij omdat ik je adviseer om je van de ‘noodzakelijk geachte behandeling’ af te houden wat in Nederland strafbaar is. Je zal zien dat hij dat niet durft, omdat hij weet dat hij schuldig is en dat hetgeen hij doet niet deugt.

Zomaar stoppen met Seroquel is levensgevaarlijk, dus dat moet je vooral niet doen. Het is zeer belangrijk dat je rustig afbouwt onder begeleiding van een arts (bijvoorbeeld een huisarts).

Zoals je weet is Soteria psychotherapie het meest effectief, en ik denk dat het bij jou zeer succesvol zal zijn omdat je buiten de narigheid die mensen als Van Es je aandoen gewoon een leuk en lief mens bent, en met de juiste begeleiding zeker stabiliteit zal kunnen hervinden.

Wellicht kun je nog eens contact opnemen met de onderzoekers bij Soteria, ze zijn geloof ik al heel ver met de start van een Soteria huis en misschien kun je als een van de eerste een behandeling krijgen en bewijzen hoe effectief het is.

Wat je ook doet, houd moed en laat je niet wijs maken dat je ongeneeslijk ziek bent. Dat is namelijk alleen zo in de bijbel van de psychiatrie en niet volgens de wetenschap.

Groet,
Arjan

 
  • @Diana, mooi dat je er op deze manier nog iets positiefs uit kan halen. Maar om deze slachter nog dankbaar te zijn zou mij persoonlijk iets te ver gaan. Als mensen je op zo’n walgelijke manier mishandelen, en dan ook nog vanuit de positie als “dokter” is dat alleen maar intens triest te noemen.

    Ik heb hetzelfde meegemaakt met het middel Seroxat/Paxil (paroxetine) en heb er uiteindelijk ook wel veel van geleerd maar het afkicken van dit – volgens de fabrikant niet verslavende- middel is wel bijna mijn dood geworden en om de nalatige, onwetende artsen en de medicijnfabrikant hiervoor ook nog eens dankbaar te zijn zou toch echt veel te veel eer voor ze zijn!
    Ik ben de oprichter van deze site (Arjan) en van de andere supportsites echter wel dankbaar dat ze zich inzetten om deze fraude en het spelen met mensenlevens ten bate van een gewetenloze miljardenindustrie te bestrijden.

Mogelijk interessante boeken

Toxic Psychiatry Het Spirituele Brein Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Geneeskunde tussen Geleerdheid en Gezond Verstand
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net