Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Dader bloedbad Zwijndrecht: “Antidepressiva doen rare dingen met mensen.”

Datum: 26 mei 2009, 23:17 ~ Bron: NOS Journaal
Bloedbad Zwijndrecht werd veroorzaakt door antidepressiva

Bloedbad Zwijndrecht werd veroorzaakt door antidepressiva

“Ik probeerde tevergeefs aan een pistool te komen. Ik heb het nu met een mes gedaan. Totaal emotieloos dus.”

Dat schrijft Cees K. in een afscheidsmail aan zijn collega’s. Hij bekent in de mail dat hij zijn twee kinderen en ex-vrouw om het leven heeft gebracht, na zijn vriendin te hebben vermoord. Ook schrijft hij dat hij van plan is de hand aan zichzelf te slaan.

Het Openbaar Ministerie zegt dat de gevonden mail “vrijwel zeker” van de man is die gisteren omkwam bij het familiedrama in Zwijndrecht. De politie doet nog onderzoek naar de mail.

‘Door het lint’

In de afscheidsmail staat dat de man al enige tijd met de dood werd bedreigd. Cees K. schrijft in de mail dat zijn vriendin hem vertelde dat zij degene was die hem bedreigende brieven en sms’jes had gestuurd. Bovendien bekende ze dat ze vreemdging.

“Ik heb haar een klap gegeven en ben weggegaan. Niet veel later ging ik terug en toen ben ik door het lint gegaan. Ze leeft niet meer.”

In Bavel heeft de politie een dode vrouw aangetroffen, maar politiewoordvoerders kunnen bevestigen noch ontkennen of dat inderdaad de vriendin van Cees K. was.

Antidepressiva blokkeerde emoties

Hij schrijft in de mail dat hij depressief was. Ook zijn ex-vrouw en kinderen zouden last hebben van een depressie.

“Ik zit zwaar aan de medicijnen en heb totaal geen emotie meer. Antidepressiva doen rare dingen met mensen.”

K. wilde na de moord op zijn vriendin zelfmoord plegen. “Ik wilde er alleen uitstappen, maar dat kon ik Astrid en de kinderen niet aandoen. De kinderen zouden me achterna zijn gekomen, zeker mijn dochter. Mijn kinderen en ex-vrouw zitten zo diep dat ik besloten heb ze mee te nemen.”

“Zij komen in de hemel en ik in de hel.”

De politie heeft vandaag bevestigd dat de dode man die gisteren in Zwijndrecht werd aangetroffen inderdaad de vader was van de twee kinderen die ook dood in het huis lagen. Over de identiteit van de dode vrouw geeft de politie nog geen uitsluitsel. Er wordt van uitgegaan dat het zijn ex-vrouw is.

Uitvaart

“Ik was altijd een zeer sociaal en goed mens”, schrijft Cees K. in de mail. “Nu niet meer. Ik ben de grootste klootzak op de aarde.”

Een uitvaart wil hij niet. “Dat ben ik niet waard. Daarom wil ik mijn lichaam ter beschikking stellen aan de wetenschap. Zo doe ik ook nog iets voor de maatschappij.”

“Ik slik zometeen alle medicijnen die ik heb, zet een barbecue in de badkamer met houtskool en snij mijn polsen door. Ik moet dood.”

Reanimatie dader

Toen de politie de woning in Zwijndrecht gisterochtend binnenviel, was de man nog in leven. Ondanks reanimatiepogingen overleed hij even later. Agenten troffen ook een dode hond aan.

De burgemeester van Zwijndrecht zei geschokt te zijn door het incident. De politie heeft 25 rechercheurs op de zaak gezet.

Bron: NOS Journaal

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

De duisternis voorbij Top 100 van meest gebruikte medicijnen Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Psychiaters te koop?
 

Toezicht op psychiaters faalt

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net