Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Christelijke kerk: verwar demonische stemmen niet met een stoornis

Datum: 15 januari 2010, 09:57 ~ Bron: Nederlands Dagblad

Demonen In de discussie over het pastoraat waarin mensen bevrijd moeten worden van demonen, is één vraag cruciaal: hoe wordt er getoetst of bij een broeder of zuster sprake is van demonen? Misschien zijn er ‘gewone’ psychische problemen en zijn de stemmen ingebeeld.

Wil je toch al kwetsbare broeders en zusters goed kunnen helpen, dan moet eerst heel duidelijk zijn of iemand aan ‘demonen lijdt’. Maar welke criteria gebruik je daarvoor?

Demonen komen van de duivel, het zijn tegenstanders, ze nemen bezit van iemands lichaam en geest om een negatieve, duivelse boodschap uit te dragen. Daarbij hebben ze hun eigen manier van praten, een eigen mimiek en een eigen taalgebruik. In de Bijbel staat dat christenen onder bescherming van engelen staan en kunnen daarom dus niet bezeten raken van demonen.

Niet-gelovigen en mensen die zich bezighouden met occultisme, hekserij, glaasje draaien, aanroepen van geesten en doden, kunnen de bescherming van engelen kwijtraken en onder duivelse ‘bescherming’ komen. En op dat moment staan ze open voor demonen en kunnen ze demonische stemmen horen. Gemeenteleden die bezeten zouden zijn van demonen moeten zich dus bezig hebben gehouden met duivelse spiritualiteit. Ze staan dan niet meer onder bescherming van de engelen, maar onder bescherming van de duivel. Ze ondergaan een gedaanteverandering wanneer de demon bezig is. Te denken valt aan het krassen van duivelse tekens op het eigen lichaam, vloeken, krijsen en het – vaak met een lege stem – uitstoten van een boodschap. En wanneer de demon klaar is, is de persoon in kwestie volledig uitgeput van de tijdelijke overname van zijn lichaam en geest.

Psychiatrische stoornissen of demonen?

Wat wij vaak zien, is psychische problematiek. Schizofrenie en meervoudige persoonlijkheidsstoornis zijn stoornissen die in de buurt komen van het bezeten zijn van een demon. Alleen voldoen beide stoornissen niet aan de criteria voor het bezeten zijn van een demon.

Bij schizofrenie heeft iemand naast het horen van stemmen zeer vaak last van veel meer klachten, zoals hallucinaties, waanideeën en aantasting van de intelligentie. Daarnaast zijn hallucinaties (onder andere het horen van stemmen) te onderdrukken door medicijnen. Demonen laten zich echter niet onderdrukken door medicijnen.

Voor de persoon zelf is het onderscheid tussen demonen of een inbeelding echter vaak niet te maken, en het is mogelijk dat de demonisatie van personen op termijn leidt tot ernstige psychische problemen die we terug zien in psychische problemen die zijn geclassificeerd onder de noemer schizofrenie. Het is hiermee mogelijk dat demonen bij dergelijke ernstige psychische problemen wel ten grondslag hebben gelegen aan het ontwikkelen van de psychische problemen. Dergelijke psychische problemen ontstaan vaak in een zeer lange periode wat kan verklaren dat het mogelijk het resultaat is van jaren lange demonisatie van iemand die ertegen heeft gevochten zonder begrip van wat het was dat bezit van hem nam.

Ook ondergaat iemand met schizofrenie niet een gedaanteverandering wanneer er stemmen worden gehoord. Dit komt mogelijk doordat hij aan gebrek aan onderwijs vanuit de kerk de demonen op een andere manier tot zich heeft toegelaten wat het ook bemoeilijkt om zich er van los te kunnen maken.

Bij een meervoudige persoonlijkheidsstoornis verandert de persoon in kwestie wel van mimiek, taal en motorisch gedrag. Er zijn dan verschillende persoonlijkheden.

De persoonlijkheden zijn zeer vaak een aanvulling op elkaar. Er is bijvoorbeeld een getraumatiseerd kind, een vervolger en een beschermer. Ook hebben deze afgesplitste persoonlijkheden vaak een duidelijk aanwijsbare, traumatische oorzaak waardoor zij zijn afgesplitst. Verder hebben zij niet als doel een negatieve boodschap naar buiten te brengen: zij zijn er om de eigen persoonlijkheid te beschermen.

Uiteraard probeert de duivel ons op allerlei slinkse manieren van God weg te houden. Maar dat is mijns inziens – gezien het bovenstaande – iets anders dan het bezeten zijn van demonen.

Men heeft in de psychiatrie nog steeds geen begrip voor psychische problemen zoals schizofrenie. Er is geen enkel bewijs voor een hersenstoornis, ondanks dat psychiaters suggereren dat het bewijs wel voorhanden is zodat ze medicijnen kunnen voorschrijven. Dat is echter bedrog want men weet niet wat de oorzaak van de psychische problemen is.

Ten minste 10% van de gehele wereldbevolking hoort stemmen, maar het overgrote deel heeft er geen last van. Men gaat voorbij aan de ziel van de mens. Psychiaters bekijken alles met oogkleppen op en willen alles wat mensen zijn verklaren door naar de biologische processen in de hersenen te kijken. Ze ontkennen het bestaan van een ziel, en dat is ook de reden dat ze er niet om geven. Ze zien mensen als biologische organismes zonder funktie, zonder doel. Die visie is een beperkte visie, want er is meer mogelijk dan psychiaters ons voorhouden. De psychiatrische diagnoses zijn stuk voor stuk wetenschappelijk dubieus en verre van objectief.

Het resultaat is wat belangrijk is, en wanneer je je kunt ontdoen van demonen en je je daar goed bij voelt dan is dat waar het om gaat. Laat mensen met een beperkte visie voor wat ze zijn. Er is meer dan dat zij voor mogelijk kunnen houden.

Bron: Nederlands Dagblad

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 
 • Pingback: Dmitry()

 • roland beukert

  Er zijn heel wat kerken die de boel oplichten ,frauderen en heling ,nep genezingen enz enz .
  Kijk maar op de berea gemeente op google ,De berea heeft zich geheel opgeheven tot aan alle huizen aan toe ,de Shelter haarlem is nog open ,ik schrijf u om niet in zee te gaan met deze mensen omdat het een clubje is die meegeheuld hebben met de berea .In de bijbel staat dat u kunt ontbinden ,aangezien ze niet eens weten wat binden en ontbinden betekend heb ik al een hele grote vraagteken staan op mijn agenda .Ook de Levenstroom met Jan zeilstra is door de mand gevallen .Stemafdrukken en databestanden koppelen aan mensen ,foto s en muziekgroepjes ,insprekken van stemmen en resetten naar de dag van hiervoor ,foto uitelkaar halen en in elkaar plaatsen ,om te treiteren of om te genezen ,
  het is allemaal een beetje poppenkast ,maar goed ,de hele wereld experimenteerd en verdiend een gigantische smak geld ermee en wie er wind verdiend ook het meest .
  Een tipje van de sluier is dat by by for now gewoon doei doei voor nu is = Denise jaspers uit Amsterdam Osdorp ,sheffin geweest bij de firma vd laan tabaksgroothandel .De muziekgroepen die hier achter zitten zijn Kirk Franklin en u2 met elevation ,de videoclib met de olifanten door de lucht ,oops i did it again van Bridney spears .Demonen zijn opgezetten stukken met ingesproken module s ,schrikbeelden en foto s die ze bij jou foto plaatsen ,ook hier verdienen ze veel geld mee ,het is win win of verlies verlies ,en ieder met zijn of haar eigen poppetjes ,vrouwen en mannen ,meisjes en jongens ,zo hevelen ze telkens over .Maar ja ,het geheim wordt niet geheel verteld anders is de gein eraf ook al voelen mensen zich soms niet goed door deze projecten die uitgezet worden .Kebnt u de passion of the Christ ,hier ziet u de naam Sheila staan ,dit is een naam van een meisje uit de Sportschool Pauel uit de jaren 80 om iemand bang te maken .Kirk Franklin schrijft over een vertegenwoordiger Tom van Oyen ,laat gaan Tom hij en zij in de 2 hoeken ,Bianca maart de zogenaamde Miss kanjer en Simon vd leek die aan het dreigen was ,Simon schrok van de naam Sheila .
  Wat hebben ze gedaan ,we moeten dus oppassen voor Simon en Bianca Maart uit Amsterdam ,maar we schriven wel mr Oiso ,Mr Oiso is nu een muziekgroep die opkomt voor Simon ,en iedereen luisterd ernaar ,dan zijn we dus op een dwaalspoor beland ,de ene zegt uitkijken en de ander dekt hem in en dan ook nog via muziekgroepen waar alle provincie s naar luisteren om zo de macht te pakken .
  Volgens de Zuid Afrikaanse Politie had S de bak in moeten draaien en de gedupeerde een schadevergoeding moeten geven .Kent u de woorden ,ik ben er klaar mee allemaal ,nou zo is het nu met de kerk ook .Niet aangeven dus maar luisteren naar de bedreiger .Dit allen gaar over Amsterdam en haarlem ,purmerend want daar woont Simon en de werkgevers waar ze nu werken want ze zijn failliet .
  Komt het goed ,ik zeg nee het komt niet goed ,omdat we luisteren naar gebondenheid .En de rest doet hun na ,juistem ,de rest weet het wel een beetje en doet dus mee met doei doei e.d .En de kerk dus ook .

Mogelijk interessante boeken

Morgen ben ik een leeuw Wat je niet verteld is... Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Collision
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net