Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Antidepressiva waarschijnlijke oorzaak Duitse schoolmoorden

Datum: 12 maart 2009, 20:43 ~ Bron: NaturalNews

Een 17-jarige voormalige student opende het vuur op scholieren nabij Stuttgart in Duitsland en doodde ten minste 16 mensen. De tiener was een voormalig student aan de Winnenden school waar hij een bloedbad aanrichtte. Drie leraren en ten minste 10 studenten kwamen door zijn actie om het leven.

De media laat weten dat Tim Kretschmer “kalm het klaslokaal inliep en het vuur opende, zonder een woord te zeggen” Vervolgens begaf hij zich naar een psychiatrische kliniek en schoot een medewerker dood.

Tim had zijn daad via een internetchat aangekondigd. Hij was vorig jaar enige tijd onder psychiatrische behandeling wegens depressies. Dit zei de minister van Binnenlandse Zaken van Baden-Württemberg, Herbert Rech, donderdag op een persconferentie.

Een dag voor de schoolmoord was er een 30 jarige man in Alabama, Amerika die ten minste 10 mensen doodschoot tot hij zelf werd doodgeschoten door de politie.

Antidepressiva is een waarschijnlijke oorzaak

Enkele dagen geleden publiceerde Trouw er een reportage over in De Verdieping (Waanzin door een pilletje) waarin de wetenschappelijke aanwijzingen werden besproken die aantonen dat antidepressiva de directe oorzaak kunnen zijn voor extreem geweld en massamoord.

Vrijwel alle schoolmoorden in de afgelopen jaren zijn gepleegd door jongeren die onder invloed waren van antidepressiva.

De medicijnen stompen emoties af, blokkeren gevoelens als liefde en de mogelijkheid om emotionele binding met mensen aan te kunnen gaan. Het doet mensen de liefde voor medemensen verliezen.

Daarbij is het wetenschappelijk bewezen dat antidepressiva juist meer zelfmoorden veroorzaken bij jongeren.

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Antidepressiva veroorzaken veranderingen in de hersenen die tot zeer ernstige en gevaarlijke bijwerkingen kunnen leiden. Er zijn diverse mechanismen beschreven waardoor antidepressiva gewelddadig gedrag kunnen veroorzaken. Naast (manische) psychose is akathisie zo’n gevaarlijke bijwerking. Dat is een gevoel van onrust, grote innerlijke angst, dat zich kan ontladen in extreem agressief gedrag.

Het verschijnsel kan optreden bij diverse psychofarmaca, onder meer bij SSRI’s (selectieve serotonine-heropname-remmers), antidepressiva die de heropname van de hersenstof serotonine door hersenzenuwen remmen en daardoor werkzaam zouden zijn tegen depressiviteit en bepaalde angststoornissen.

Efexor, het middel dat Martin de B. uit de Trouw reportage slikte, is geen SSRI, maar een serotonine-noradrenaline heropname-remmer (een SNRI). Ook bij deze middelen zijn gevallen van akathisie bekend.

In Nederland slikken inmiddels ongeveer 1 miljoen mensen een SSRI’s of een SNRI en het worden er elke dag meer. Er is sprake van een depressie-epidemie. Depressiviteit dreigt de nummer 1 volksziekte van Nederland te worden.

Het verschijnsel akathisie is goed gedocumenteerd, zegt rechtspsycholoog Merckelbach.

„Maar hoe vaak het voorkomt, weten we eigenlijk niet. De fabrikanten zouden deze bijwerking moeten registreren, maar dit is misgegaan omdat er al bij de registratie geen speciale categorie voor akathisie is gemaakt. Er is nooit goed naar gekeken. Het lijkt een behoorlijk onderschat fenomeen. Je kunt je afvragen of het zo zeldzaam is als velen ons willen laten geloven. De deskundigen die doen alsof er geen probleem is, maar wel op de loonlijst van de farmaceutische industrie staan, neem ik niet serieus.”

De farmaceutische bedrijven doen er alles aan om dit soort ernstige bijwerkingen te verzwijgen. Maar wetenschappelijk gezien veroorzaken de medicijnen juist vaak de symptomen waarvoor ze worden voorgeschreven: suicidale gedachten en extreem gewelddadig gedrag. Daarbij veroorzaken de medicijnen tevens obesitas, ernstige gewichtstoename, impotentie, sexuele dysfunktie, verminderde cognitieve vaardigheden en diabetes welke tevens depressief kunnen maken, wat dan weer meer behandeling met antidepressiva behoeft.

Het is een grote fraude. De farmaceutische bedrijven willen winst maken met het verkopen van gepattenteerde medicijnen, en psychiaters zorgen er met leugens en misleiding voor dat steeds meer mensen ziek worden en de medicijnen gaan en blijven gebruiken. Het wordt tijd om de ogen eens te openen en deze feiten niet meer te negeren.

Antidepressiva zijn gevaarlijke medicijnen die aanzetten tot extreem geweld en moord, en die juist meer zelfmoorden veroorzaken.

Bron: NaturalNews

Disclaimer deze publicatie bevat informatie, beeldmateriaal of professioneel geschreven artikelen uit externe bronnen die kunnen zijn vertaald, aangepast, uitgebreid, voorzien van links, foto's en videos, met als doel het onderwerp - soms vanuit een ander (beoogd duidelijker) perspectief - bespreekbaar te stellen.
 

Mogelijk interessante boeken

Hoe voorkom je ADHD? Door de diagnose niet te stellen! Top 100 van meest gebruikte medicijnen Psychiaters te koop? Uw brein als medicijn
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net