Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Antidepressiva veroorzaken zelfmoord onder jongeren

Datum: 21 augustus 2008, 12:00

In de volgende video ziet u een moeder aan het woord die omschrijft welk effect het antidepressivum Prozac heeft gehad op haar zoon, wat tot zelfmoord heeft geleid.

In wetenschappelijke onderzoeken komt telkens weer naar voren dat antidepressiva (SSRI’s) het risico op zelfmoord vergroten en in Nederland zijn ze dan ook niet toegestaan voor gebruik bij kinderen. Desondanks worden de medicijnen wel aan kinderen gegeven, zij het onder een andere naam. Strattera blijkt niets minder te zijn dan Prozac in een andere verpakking. (zie het Strattera Schandaal).

YouTube voorvertoningsafbeelding

On 15 September 2005 the MHRA was informed by the Marketing Authorisation Holder for Strattera (Eli Lilly) of an analysis of double blind, randomised, placebo-controlled clinical trial data for atomoxetine (Strattera) which has identified a statistically significant increased risk of suicidal thoughts with atomoxetine compared to placebo in children with Attention Deficit/Hyperactivity Disorder (ADHD).

Strattera (atomoxetine hydrochloride) is authorised through the Mutual Recognition Procedure with the UK as Reference Member State. On discussion with CMS (Germany, the Netherlands and Norway) and subsequently with the Pharmacovigilance Working Party, it was agreed that these new data warranted a full risk:benefit evaluation of atomoxetine in its licensed indications, particularly in light of previous concerns about its safety profile including serious hepatic reactions and seizures. In the interim warnings about the risk of suicidal behaviour with atomoxetine were added via an Urgent Safety Restriction (USR) procedure to allow timely communication of the risk to health professionals and patients.

Download de vrijgegeven documenten over Strattera hier.

De eerste weken dat je antidepressiva gebruikt, loop je een tot 4x zo hoog risico om zelfmoord te plegen. Antidepressiva zijn al vaak beschuldigd van het veroorzaken van zelfmoord of extreem geweld, maar nu beginnen wetenschappelijke onderzoeken dat ook te onderbouwen.

Het is misschien nieuws voor u, maar de producenten van de medicijnen weten dit al vele jaren maar hebben ervoor gekozen om het geheim te houden voor het publiek. Het is geen geheim waarom ze dat hebben gedaan: indien de waarheid publiek bekend zou worden over de bijwerkingen van de medicijnen zou het publiek mogelijk om verwijdering vragen via de FDA, en dat zou de winst van de bedrijven doen kelderen. Dus in plaats van het risico te lopen om verlies te maken, manipuleerde ze onderzoeks gegevens en deden het voorkomen dat antidepressiva super veilig zijn.

Filmtrailer GENERATION RX

De film GENERATION RX is een documentaire van de internationaal bekroonde producent Kevin P. Miller en Common Radius. Het onderzoekt de opkomst van het drogeren van kinderen met psychiatrische medicijnen.

YouTube voorvertoningsafbeelding
 

Mogelijk interessante boeken

Collision Top 100 van meest gebruikte medicijnen Psychiaters te koop? Uw brein als medicijn
 

Netwerk: Weg met TBS?

Het merendeel van de gezaghebbende tbs-advocaten uit Nederland raden hun cliënten af om mee te werken aan een tbs-onderzoek. De advocaten hekelen de onrechtvaardige aard van TBS, de willekeur door psychiaters en de discriminatie op basis van wetenschappelijk ondeugdelijke diagnoses.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net