Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Update MH17 Veterans Today: "MH17 aanslag was een valse vlag operatie" Reeds in 2014, kort na de aanslag, bekritiseerden veteranen de gang van zaken rond het onderzoek. In een officiële publicatie in 2021 wordt de aanslag een valse vlag operatie genoemd. Belangrijk: Wat is er gebeurd met luchtverkeersleider Carlos die zo moedig was om voor de waarheid op te komen? Hoe is het de piloten van Air India 113 en Indiase journalisten vergaan nadat ze aantoonden dat het Indiase ministerie loog over MH17?
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Persoonlijke aanval tegen de hoofd-redacteur van Zielenknijper.nl

Datum: 8 juli 2021, 06:32

“Op de man aanvallen is het enige dat voorstanders van de psychiatrie kunnen. Laf en achterbaks persoonlijk aanvallen, belasteren, intimideren en bedreigen. Met woorden zijn ze niets.”

In november 2019 is de hoofd-redacteur van de kritische blog Zielenknijper.nl (@PsyReporter) persoonlijk aangevallen vanuit Justitie + Gemeente Utrecht + Rabobank + AIVD (geheime dienst).

Alle inboedel van zijn woonruimte werd vernield en hij kreeg o.a. te maken met onnatuurlijke laster, geweld, intimidatie en absurd ernstige corruptie van Justitie (o.a. vanuit het Juridisch Loket) waardoor hij zijn woning verloor.

De zaak is online gepubliceerd op www.corruptieverslag.nl. De pagina bevat een compleet feiten-relaas van wat er is gebeurd.

Inleidende details

De luchtvervuiling werd veroorzaakt door Poolse arbeiders, jonge en opmerkelijk gezond/sportief uitziende mannen in steriele (schone) oranje pakken met de naam “Zielinski” op de achterkant van hun pak gedrukt. Toen ze de woonruimte van de hoofd-redacteur binnenkwamen maakten ze een luid jammerend geluid alsof ze medelijden uitten voor de schade die duidelijk zichtbaar was.

Juridisch Loket UtrechtHet Juridisch Loket verzond in haar reactie een e-mail van iemand met psychische problemen die een bedreigend paranoïde verhaal vertelde. Dat kan vrijwel onmogelijk een ongeluk zijn geweest en ook is het onwaarschijnlijk dat een medewerker van het Juridisch Loket zoiets zou doen. Je kunt daardoor je baan verliezen of erger. (bron)

De Politie Utrecht nam de aangifte voor gewelddadige huisvredebreuk niet serieus en hield hardnekkig vol dat de hoofd-redacteur aangifte deed van “vergiftiging” terwijl hij het woord vergiftiging nooit had genoemd en minstens 10x had aangegeven dat hij aangifte deed van mishandeling. Dat was duidelijk een poging tot intimidatie. De beide armen van de hoofd-redacteur waren tijdens het geweld verwond geraakt dus het was een serieuze aangifte. Het proces verbaal bevatte verschillende eigenaardigheden zoals de verklaring dat hij in zijn kamer zat te ‘puzzelen’ toen de huisbaas gewelddadig zijn kamer binnen viel, terwijl hij duidelijk had aangegeven dat hij zat te lezen. (bron)

AIVD en pedofielen

De Nederlandse minister Els Borst was van plan een pedofilie-ring in de regering te ontmaskeren en werd vermoord door een psychiatrische patiënt. Volgens bronnen werd ze vermoord door de geheime dienst (AIVD), waar ze zelf werkte in het verleden.

De minister was een oudere vrouw en een actieve pleitbezorger van vrije keuze voor levens einde (euthanasie), terwijl de kritische blog Zielenknijper.nl op dat moment actief tegenargumenten had voor euthanasie door psychiaters, een gevoelig onderwerp op dat moment. In wezen was de minister de primaire tegenstander (vijand) van de kritische blog, namens vrije keuze voor euthanasie (en euthanasie door psychiaters voor psychische problemen).

Een voorbeeld van een publicatie op Zielenknijper.nl rond die tijd:

trein zelfmoordRichtlijn voor psychiaters: “Stuur patiënten met zelfmoordwens de straat op”
De richtlijn als politieke afpersing bleek effectief: voor de richtlijn was euthanasie in de psychiatrie niet toegestaan, sinds de richtlijn is het aantal euthanasie-gevallen in de psychiatrie sterk toegenomen.

De geheime dienst van Nederland (AIVD) is sindsdien een ernstige vijand geweest, met pogingen om de reputatie en bedrijven van de hoofd-redacteur te schaden.

Het is 100% zeker dat de AIVD de aanval op de woning van de hoofd-redacteur heeft uitgevoerd, hetgeen ook blijkt uit de corruptie bij het Juridisch Loket die een e-mail heeft gestuurd van iemand met psychische problemen die een dreigend paranoïde verhaal vertelden. Dat kon nauwelijks een ongeluk zijn geweest en het is ook onwaarschijnlijk dat een medewerker van het Juridisch Loket zoiets zou doen, omdat je als gevolg daarvan je baan zou kunnen verliezen of erger.

Wat volgde in 2021 was een achterbakse doodsbedreiging tijdens een eco-event in Utrecht. Mijn reactie op de bedreiging staat beschreven in de post Voorbeeldfunctie overheid.

Meer informatie over pedofilie bij Justitie.

“Terwijl nota bene in het Haagse Paleis van Justitie pedo-pornofoto’s werden gemaakt, keek Justitie de andere kant op. En werd niet de pedofiele rechter, maar klokkenluidster Yvonne Keuls belasterd en bedreigd. Aangiftes tegen de rechter werden geseponeerd.”

De rechter (Theo Reub) is nooit vervolgd en mocht met vervroegd pensioen terwijl Yvonne Keuls te maken kreeg met bedreiging.

De minister van Justitie was erbij betrokken. Het is al de 4e pedoseksuele rechter die in de recente jaren wordt beschermd door zijn collega’s en Justitie.

Yvonne: “Minister van Justitie Opstelten, die de pedo-rechter Joris Demmink steeds op opvallende wijze in bescherming heeft genomen, was een vriendje van de rechter.

Ik werd verguisd omdat ik als klokkenluider een kinderrechter heb aangeklaagd. Dat het intussen wel ging om iemand die de hoogste vorm van machtsmisbruik jegens kinderen had begaan, deed kennelijk niet ter zake.”

Achtergrond en geschiedenis van 🦋 zielenknijper.nl

Zielenknijper.nl biedt een kritisch perspectief op de praktijk van de psychiatrie, is 100% onafhankelijk en heeft geen professionele banden met religie, politiek of mentale zorg (GGZ).

Zielenknijper.nl heeft slechts de intentie om bij te dragen aan eerlijke wetenschap en het algemene welzijn van mensen.

Lees verder op de introductie pagina.

Het onderzoek is voortgezet op de volgende website:

PsyReporter.com

https://psyreporter.com

 

Mogelijk interessante boeken

Ziek van Angst Het einde van de psychotherapie Wat je niet verteld is... De duisternis voorbij
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net