Zielenknijper.nl

Een kritische kijk op de praktijk van de psychiatrie!
Schade door psychiatrische medicijnen?
Gratis juridische hulp: 0800-4445005
 
 
Stand.nl NCRV

“Psychiatrie is een malversatie en moet beëindigd worden“

Update: Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil

Persoonlijke aanval tegen de hoofd-redacteur van Zielenknijper.nl

Datum: 8 juli 2021, 06:32

Vervolg op Psychiatrie: na 10 jaar nog steeds stil (2017)

“Op de man aanvallen is het enige dat voorstanders van de psychiatrie kunnen. Laf en achterbaks persoonlijk aanvallen, belasteren, intimideren en bedreigen. Met woorden zijn ze niets.”

In november 2019 is de hoofd-redacteur van de kritische blog Zielenknijper.nl (@PsyReporter) met veel geweld persoonlijk aangevallen vanuit Justitie + Gemeente Utrecht + Rabobank + AIVD (geheime dienst).

Alle inboedel van zijn woonruimte werd vernield met luchtvervuiling, hij werd zijn woning uitgezet en hij kreeg o.a. te maken met gezondheidsschade, geweld, smaad (zwartmaken) en intimidatie. Helaas is de achtergrond van de aanval tot op heden een mysterie gebleven en niemand lijkt te weten waarom de aanval is gepleegd. Ook werd de zaak genegeerd door media, mensenrechten organisaties en advocaten.

De zaak is online gepubliceerd op www.corruptieverslag.nl. De pagina bevat een compleet feiten-relaas van wat er is gebeurd.

Inleidende details

De luchtvervuiling werd veroorzaakt door Poolse arbeiders, jonge en opmerkelijk gezond/sportief uitziende mannen in steriele (schone) oranje pakken met de naam “Zielinski” op de achterkant van hun pak gedrukt. Toen ze de woonruimte van de hoofd-redacteur binnenkwamen maakten ze een luid jammerend geluid alsof ze medelijden uitten voor de schade die duidelijk zichtbaar was.

Juridisch Loket UtrechtHet Juridisch Loket verzond in haar reactie een e-mail van iemand met psychische problemen die een bedreigend paranoïde verhaal vertelde. Dat kan vrijwel onmogelijk een ongeluk zijn geweest en ook is het onwaarschijnlijk dat een medewerker van het Juridisch Loket zoiets zou doen. Je kunt daardoor je baan verliezen of erger. (bron)

De Politie Utrecht nam de aangifte voor gewelddadige huisvredebreuk niet serieus en hield hardnekkig vol dat de hoofd-redacteur aangifte deed van “vergiftiging” terwijl hij het woord vergiftiging nooit had genoemd en minstens 10x had aangegeven dat hij aangifte deed van mishandeling. Dat was duidelijk een poging tot intimidatie. De beide armen van de hoofd-redacteur waren tijdens het geweld verwond geraakt dus het was een serieuze aangifte. Het proces verbaal bevatte verschillende eigenaardigheden zoals de verklaring dat hij in zijn kamer zat te ‘puzzelen’ toen de huisbaas gewelddadig zijn kamer binnen viel, terwijl hij duidelijk had aangegeven dat hij zat te lezen. (bron)

Het onderzoek is voortgezet op de volgende website:

PsyReporter.com

https://psyreporter.com

Update: AIVD en pedofielen

De Nederlandse minister Els Borst was van plan een pedofilie-ring in de regering te ontmaskeren en werd vermoord door een psychiatrische patiënt. Volgens bronnen werd ze vermoord door de geheime dienst (AIVD), waar ze zelf werkte in het verleden.

De minister was een oudere vrouw en een actieve pleitbezorger van vrije keuze voor levens einde (euthanasie), terwijl de kritische blog Zielenknijper.nl op dat moment actief tegenargumenten had voor euthanasie door psychiaters, een gevoelig onderwerp op dat moment. In wezen was de minister de primaire tegenstander (vijand) van de kritische blog, namens vrije keuze voor euthanasie (en euthanasie door psychiaters voor psychische problemen).

Een voorbeeld van een publicatie op Zielenknijper.nl rond die tijd:

trein zelfmoordRichtlijn voor psychiaters: “Stuur patiënten met zelfmoordwens de straat op”
De richtlijn als politieke afpersing bleek effectief: voor de richtlijn was euthanasie in de psychiatrie niet toegestaan, sinds de richtlijn is het aantal euthanasie-gevallen in de psychiatrie sterk toegenomen.

De geheime dienst van Nederland (AIVD) is sindsdien een ernstige vijand geweest, met pogingen om de reputatie en bedrijven van de hoofd-redacteur te schaden.

Het is 100% zeker dat de AIVD de aanval op de woning van de hoofd-redacteur heeft uitgevoerd, hetgeen ook blijkt uit de corruptie bij het Juridisch Loket die een e-mail heeft gestuurd van iemand met psychische problemen die een dreigend paranoïde verhaal vertelden. Dat kon nauwelijks een ongeluk zijn geweest en het is ook onwaarschijnlijk dat een medewerker van het Juridisch Loket zoiets zou doen, omdat je als gevolg daarvan je baan zou kunnen verliezen of erger.

De AIVD voerde ook een achterbakse doodsbedreiging uit in 2021 in Utrecht.

Rabobank: Eugenetica of gif dump?

Het motief van de Rabobank is mogelijk wraak voor een reportage over een gifdump door het olie-bedrijf Trafigura BV waarvan Rabobank de belangrijkste financieringspartner is.

Rabobank staat bekend als ‘boeren bank’ en heeft de slogan “Growing a better world together”. De bank presenteert zichzelf als een milieuvriendelijke bank. In 2017 won de bank de “Green Bond Award”.

Rabobank kan interesse hebben gehad in Eugenetica (GMO, Monsanto enz.). Op basis van die informatie is een andere suggestie voor een motief Eugenetica op de natuur (nazi-ideologie).

Argumenten van de hoofd-redacteur met betrekking tot eugenetica op de natuur zijn beschikbaar in het volgende artikel:

Eugenetica op de natuur

https://psyreporter.com/eugenics/

Conclusie

Inmiddels is de conclusie van het onderzoek het volgende:

Hoewel officieel het motief voor de aanval op de woning van de hoofd-redacteur een feitelijk mysterie is gebleven, lijkt het erop dat de aanval werd uitgevoerd door pedofielen in samenwerking met de Rabobank die wraak zocht voor een reportage over een Nederlands oliebedrijf dat opdracht gaf een giftanker te lozen in de oceaan.

Wat in wezen is gebeurd, is dat pedofielen (de geheime dienst AIVD namens hen) het huis en de inboedel van de hoofd-redacteur vernielden en geprobeerd hebben om hem te onteren met absurd ernstige corruptie van Justitie en vervolgens wegliepen alsof er niets was gebeurd. Rabobank heeft zijn motieven gehad om deel te nemen, wat een wraakmotief zou kunnen zijn voor een rapportage over een giftanker dump, of eugenetica op de natuur (nazi-ideologie).

 

Mogelijk interessante boeken

Ziek van Angst Het einde van de psychotherapie Wat je niet verteld is... De duisternis voorbij
 

Hoogleraar: "ADHD is boerenbedrog"

Hoogleraar psychotherapie prof. dr. Paul Verhaeghe, auteur van het boek "Het einde van de psychotherapie", stelt dat aandoeningen zoals ADHD en PDD-NOS niet bestaan. De symptomen natuurlijk wel: drukke of verlegen kinderen zijn een feit. Het probleem ontstaat wanneer een patient niet als een persoon met een aantal eigenschappen wordt beschouwd, maar als die eigenschappen worden gefilterd tot een paar goed te classificeren afkortingen. Diagnose van zon soort aandoening gebeurt meestal met behulp van de DSM, een diagnostisch handboek dat niet, zoals men zou verwachten, samengesteld werd door onafhankelijke wetenschappers maar eerder een allegaartje van meningen is. De samensteller is de Amerikaanse Psychiatrische Associatie, een belangenvereniging die ooit zelfs met een stemming besloot of homoseksualiteit al dan niet een categorie moest worden. Zo worden ook te pas en te onpas aandoeningen toegevoegd, tot grote vreugde van de farmaceutische industrie. Zo kan er bijvoorbeeld weer een nieuwe pil in de markt worden gezet tegen een abnormaal lange rouwperiode. De DSM methode valt dus moeilijk wetenschappelijk te noemen, en blijkt in de praktijk al helemaal niet bij te dragen aan een structurele oplossing.

Labels

Links

Meta

Statistieken

Bezoekers (details)


Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg
0900 444 8888 (10 cent/pm)
helpdesk@pvp.nl
MindFreedom International (MFI) Nederlands Comite voor de Rechten van de Mens (NCRM) International Association Against Psychiatric Assault (IAAPA)
Emil Ratelband - Geef je kind geen pillen maar een Seminar!
Open Dialoog psychotherapie
zonder stinkende isoleercel, dwang of medicijnen!
Tinkerbell Family
host bij Mihos.net
Betrouwbaar - Voordelig - Hulp en service
Mihos.net BV (sinds 2002)
De Striptekenaar 76
1336CM Almere
T 036 – 369 00 19
E info@mihosnet.nl
W www.mihos.net